adidas adidas adidas EQT SUPPORT ADV Core Sort Core Sort Turbo F11 ff05d1

adidas adidas adidas EQT SUPPORT ADV Core Sort Core Sort Turbo F11 ff05d1

DR Ramasjang går juleamok

ecozyz 193 Læsninger

adidas NMD Sko D96626 Sko adidas NMD R1 Semi Solar Gul,

Så kan de 3 til 6 årige godt gå i gang med at glæde sig.

ultra boost uncaged triple Hvid adidas ultra boost on feet »,

Noget der forælder også kan.

Næste jul byder nemlig på Ramasjangs helt egen julekalender, der foregår i “børneuniverset Ramajetterne”, der allerede er velkendt blandt de yngste.

Premieren er den 1. december, hvor “Ramajetterne” og “lufthavnens chef”, der spilles af Kristian Gintberg, finder ud af at “julemandens computer er blevet stjålet fra Ramasjang Lufthavn”.

Supreme x Adidas Yeezy Desert Rat 500 Gonz Butterfly,køb og sælg kondisko s76397 mænd blå sorte,hvide adidas originals,

Og selv om at det ikke kan overraske, er “Julen i fare”, hvorfor den “vilde jagt efter julemandens computer går i gang”. ( der den 1. )

jul1-3.jpgI bedste stil, kommer den kommende nye julekalender “rundt i hele Europa”, i “forsøget på at redde børnenes jul”.

Pelle Møller, der er redaktør siger:

-Ramajetterne er et univers, som har alt det, en god julekalender skal have – det er både sjovt, spændende og meget musikalsk. Og så kan børnene lære noget undervejs, for Ramajetternes lufthavn bringer både børnene ud i verden og verden til dem. Jul betyder meget for Ramasjangs målgruppe, og det er derfor ekstra stort at give dem deres egen julekalender på Ramasjang for første gang ““ noget som har været en drøm for mig længe, slutter han.

Superstar Adidas Kadın Günlük Ayakkabı Modelleri GittiGidiyor,Billiga Adidas Harden 2 James Harden Sort Grå Basketball Sko,

Skurken, der har en væsentlig rolle i denne produktion, spilles af Elliott Crosset Hove, der i den grad har “fundet den indre skurk frem”, som “julemandens onde lillebror, K. Rampus”.

Og nu hvor det er til de mindste, er hans plan af “forpurre Ramajetternes jul”, som netop “Krampus” er kendt for at ville, mange andre steder rundt om i Europa.

Så kendt at han rent faktisk fejres – næsten lige så meget – som “Sankt Nicholas”, som vi herhjemme kender som “julemanden”.

ADIDAS CONSORTIUM X Bait Eqt Support 93 16 Hvid Uk,

jul2-6.jpgElliott Crosset Hove, forklarer:

-K. Rampus er ond og skøn på samme tid, og han er fuld af fejl, men det er menneskeligt, og det gør rollen fantastisk og spændende for mig. Men det er også med ærefrygt at spille med i en julekalender, for så skal alt virkelig være i orden. Heldigvis er DR”™s julekalendere garant for høj kvalitet, og derfor sagde jeg ja med det samme, da jeg fik rollen tilbudt. Nu glæder jeg mig bare til at være med til at give børn en god oplevelse hver dag i december, slutter skuespilleren.

Ramasjang bliver dog ikke alene om at sende jul i kalenderform.

Stan Smith Bold W adidas Originals S75213 215915,adidas Stan Smith Primeknit Sock Sneaker Bar Detroit,

Børnenes U-landskalender 2017 kommer jo også forbi, i form af en illustreret version af Børnenes U-landskalender, der denne gang har temaet “Ramajetternes jul”.

Martin Nebelong, illustrererer, hvilket – i bedste fald – betyder at de unge både kan se “deres egen” kalender, suppleret op med Børnenes U-landskalender, og de andre kalendere til de lidt ældre børn.

V2 Unisex Sko Grå Boost Adidas Hvid 350 Yeezy B35371 R46xHqPntw boat,

Martin Nebelong, forklarer:

-U-landskalenderen har altid hængt hos os i mit barndomshjem op til jul, og der er derfor noget helt specielt i, at jeg får mulighed for at sætte mit eget præg på illustrationerne. Derudover har jeg en datter på tre år, og jeg glæder mig til at lave en kalender til hende og de andre børn, der skal have den op at hænge i år.

Hvordan det så ender med at gå med Børnenes U-landskalender, ganske som uvisheden om “Ramajetternes Jul” bliver reddet eller ej, finder du ud af engang fra den 1. december.

Fodboldstøvler Adidas Løbesko Sko Fodbold Træningssko wwOz5qC,adidas EQT Support 93 Classic Sort Sneaker Bar Detroit,

Det er forresten den 55. gang at U-landskalenderen løber over skærmen.

Del dette indlæg:

Du kan måske også lide

adidas adidas adidas EQT SUPPORT ADV Core Sort Core Sort Turbo F11 ff05d1

Snart mere sex på TV

UA Adidas nuevo NMD XR1 PK glitch Camo grada nuevo Adidas 9145f5,

ecozyz Kommentarer lukket til Snart mere sex på TV

Ny DR serie om elitebørn

Achat Authentique 100% En promotion Adidas Originals stan smith,

ecozyz Kommentarer lukket til Ny DR serie om elitebørn

Alle mod 1 solgt til Tyskland

adidas Originals NMD CS1 PK Trainers In Hvid BA7208 1635 MAD,

ecozyz Kommentarer lukket til Alle mod 1 solgt til Tyskland
Home