amp; 1 Blå Hvide Superstar Adidas Joggesko Joggesko Joggesko Dame Tilbud Herre Pz7xI5w 4dae78

amp; 1 Blå Hvide Superstar Adidas Joggesko Joggesko Joggesko Dame Tilbud Herre Pz7xI5w 4dae78

DR Ramasjang går juleamok

ecozyz 193 Læsninger

adidas Damen NMD R1 STLT PK hi res Blåcore Sort chalk coral,

Så kan de 3 til 6 årige godt gå i gang med at glæde sig.

Yeezy Sko Off 350 Dlq88008881 Adidas 39 Dame Dameherre 72 Boost nA7xUUZ,

Noget der forælder også kan.

Næste jul byder nemlig på Ramasjangs helt egen julekalender, der foregår i “børneuniverset Ramajetterne”, der allerede er velkendt blandt de yngste.

Premieren er den 1. december, hvor “Ramajetterne” og “lufthavnens chef”, der spilles af Kristian Gintberg, finder ud af at “julemandens computer er blevet stjålet fra Ramasjang Lufthavn”.

Gently worn adidas NMD Sort Gently worn adidas NMD Sort 100,adidas Originals LA Trainer Weave,

Og selv om at det ikke kan overraske, er “Julen i fare”, hvorfor den “vilde jagt efter julemandens computer går i gang”. ( der den 1. )

jul1-3.jpgI bedste stil, kommer den kommende nye julekalender “rundt i hele Europa”, i “forsøget på at redde børnenes jul”.

Pelle Møller, der er redaktør siger:

-Ramajetterne er et univers, som har alt det, en god julekalender skal have – det er både sjovt, spændende og meget musikalsk. Og så kan børnene lære noget undervejs, for Ramajetternes lufthavn bringer både børnene ud i verden og verden til dem. Jul betyder meget for Ramasjangs målgruppe, og det er derfor ekstra stort at give dem deres egen julekalender på Ramasjang for første gang ““ noget som har været en drøm for mig længe, slutter han.

Adidas Yeezy 350 V2 39;Sort x2F;Rød 39; Ultraboost : DealExtreme,2018 Officiel Adidas Ultra Boost Dame Butik Suomeng154,

Skurken, der har en væsentlig rolle i denne produktion, spilles af Elliott Crosset Hove, der i den grad har “fundet den indre skurk frem”, som “julemandens onde lillebror, K. Rampus”.

Og nu hvor det er til de mindste, er hans plan af “forpurre Ramajetternes jul”, som netop “Krampus” er kendt for at ville, mange andre steder rundt om i Europa.

Så kendt at han rent faktisk fejres – næsten lige så meget – som “Sankt Nicholas”, som vi herhjemme kender som “julemanden”.

Mode Meilleur Prix Adidas Legend Ink Adidas Originals Courtvantage,

jul2-6.jpgElliott Crosset Hove, forklarer:

-K. Rampus er ond og skøn på samme tid, og han er fuld af fejl, men det er menneskeligt, og det gør rollen fantastisk og spændende for mig. Men det er også med ærefrygt at spille med i en julekalender, for så skal alt virkelig være i orden. Heldigvis er DR”™s julekalendere garant for høj kvalitet, og derfor sagde jeg ja med det samme, da jeg fik rollen tilbudt. Nu glæder jeg mig bare til at være med til at give børn en god oplevelse hver dag i december, slutter skuespilleren.

Ramasjang bliver dog ikke alene om at sende jul i kalenderform.

ADIDAS DISNEY MINNIE SHOES ALTASPORT INFANTS Poobie Naidoos,adidas originals superstar 2, adidas Performance FG,

Børnenes U-landskalender 2017 kommer jo også forbi, i form af en illustreret version af Børnenes U-landskalender, der denne gang har temaet “Ramajetternes jul”.

Martin Nebelong, illustrererer, hvilket – i bedste fald – betyder at de unge både kan se “deres egen” kalender, suppleret op med Børnenes U-landskalender, og de andre kalendere til de lidt ældre børn.

adidas POD Sort Hvid B28080 43einhalb Sneaker Store,

Martin Nebelong, forklarer:

-U-landskalenderen har altid hængt hos os i mit barndomshjem op til jul, og der er derfor noget helt specielt i, at jeg får mulighed for at sætte mit eget præg på illustrationerne. Derudover har jeg en datter på tre år, og jeg glæder mig til at lave en kalender til hende og de andre børn, der skal have den op at hænge i år.

Hvordan det så ender med at gå med Børnenes U-landskalender, ganske som uvisheden om “Ramajetternes Jul” bliver reddet eller ej, finder du ud af engang fra den 1. december.

Adidas Originals Gazelle Dame Sko Orchid Tint Hvid Gum CQ2177,Unboxing uncaged adidas ultraboost uncaged Unboxing multicolor,

Det er forresten den 55. gang at U-landskalenderen løber over skærmen.

Del dette indlæg:

Du kan måske også lide

amp; 1 Blå Hvide Superstar Adidas Joggesko Joggesko Joggesko Dame Tilbud Herre Pz7xI5w 4dae78

Snart mere sex på TV

Adidas ACE Primeknit : webpoint,

ecozyz Kommentarer lukket til Snart mere sex på TV

Ny DR serie om elitebørn

Kixrx: Adidas PureBoost All Terrain Trace Cargo Core Sort S80784,

ecozyz Kommentarer lukket til Ny DR serie om elitebørn

Alle mod 1 solgt til Tyskland

adidas Stan Smith Ftwr Hvid Core Hvid Grøn Seva,

ecozyz Kommentarer lukket til Alle mod 1 solgt til Tyskland
Home