Classic Nike Premier II FG Soccer Cleats Cleats Cleats Sort Orange Firm 0abd83

Classic Nike Premier II FG Soccer Cleats Cleats Cleats Sort Orange Firm 0abd83

DR Ramasjang går juleamok

ecozyz 193 Læsninger

V r Sommer 2018 Nike Herre Air Force 1 Basketball Sko Hvid Game,

Så kan de 3 til 6 årige godt gå i gang med at glæde sig.

nike mercurial superfly soccer cleats,Nike Mercurial Superfly FG,

Noget der forælder også kan.

Næste jul byder nemlig på Ramasjangs helt egen julekalender, der foregår i “børneuniverset Ramajetterne”, der allerede er velkendt blandt de yngste.

Premieren er den 1. december, hvor “Ramajetterne” og “lufthavnens chef”, der spilles af Kristian Gintberg, finder ud af at “julemandens computer er blevet stjålet fra Ramasjang Lufthavn”.

Superior Quality Nike Air Max Plus TN Ultra Lyserød Grøn 881560 438,TQ686 Nike Hypervenom Phinish Fg Wolf Gra Sort Total Orange,

Og selv om at det ikke kan overraske, er “Julen i fare”, hvorfor den “vilde jagt efter julemandens computer går i gang”. ( der den 1. )

jul1-3.jpgI bedste stil, kommer den kommende nye julekalender “rundt i hele Europa”, i “forsøget på at redde børnenes jul”.

Pelle Møller, der er redaktør siger:

-Ramajetterne er et univers, som har alt det, en god julekalender skal have – det er både sjovt, spændende og meget musikalsk. Og så kan børnene lære noget undervejs, for Ramajetternes lufthavn bringer både børnene ud i verden og verden til dem. Jul betyder meget for Ramasjangs målgruppe, og det er derfor ekstra stort at give dem deres egen julekalender på Ramasjang for første gang ““ noget som har været en drøm for mig længe, slutter han.

reebok crossfit sko,reebok clothes,nike roshe run,nye varer,Nike Air Max Shop Deutschland Professional Standards Councils,

Skurken, der har en væsentlig rolle i denne produktion, spilles af Elliott Crosset Hove, der i den grad har “fundet den indre skurk frem”, som “julemandens onde lillebror, K. Rampus”.

Og nu hvor det er til de mindste, er hans plan af “forpurre Ramajetternes jul”, som netop “Krampus” er kendt for at ville, mange andre steder rundt om i Europa.

Så kendt at han rent faktisk fejres – næsten lige så meget – som “Sankt Nicholas”, som vi herhjemme kender som “julemanden”.

Nike WMS Air Revolution Sky Hi Sort Sneakers 599410 012,

jul2-6.jpgElliott Crosset Hove, forklarer:

-K. Rampus er ond og skøn på samme tid, og han er fuld af fejl, men det er menneskeligt, og det gør rollen fantastisk og spændende for mig. Men det er også med ærefrygt at spille med i en julekalender, for så skal alt virkelig være i orden. Heldigvis er DR”™s julekalendere garant for høj kvalitet, og derfor sagde jeg ja med det samme, da jeg fik rollen tilbudt. Nu glæder jeg mig bare til at være med til at give børn en god oplevelse hver dag i december, slutter skuespilleren.

Ramasjang bliver dog ikke alene om at sende jul i kalenderform.

NIKE AIR VAPORMAX PLUS 924453 300 CARGO KHAKI SEQUOIA CLAY GREEN,Free Shipping Only 69 Nike Zoom KD 10 EP Still KD 897816 100 WHITE,

Børnenes U-landskalender 2017 kommer jo også forbi, i form af en illustreret version af Børnenes U-landskalender, der denne gang har temaet “Ramajetternes jul”.

Martin Nebelong, illustrererer, hvilket – i bedste fald – betyder at de unge både kan se “deres egen” kalender, suppleret op med Børnenes U-landskalender, og de andre kalendere til de lidt ældre børn.

Nike Performance DOWNSHIFTER 8 Neutral running Sko pure platinum,

Martin Nebelong, forklarer:

-U-landskalenderen har altid hængt hos os i mit barndomshjem op til jul, og der er derfor noget helt specielt i, at jeg får mulighed for at sætte mit eget præg på illustrationerne. Derudover har jeg en datter på tre år, og jeg glæder mig til at lave en kalender til hende og de andre børn, der skal have den op at hænge i år.

Hvordan det så ender med at gå med Børnenes U-landskalender, ganske som uvisheden om “Ramajetternes Jul” bliver reddet eller ej, finder du ud af engang fra den 1. december.

nike free tr fit 4, Nike Lebron X 10 Booed Sølv Sort Orange,Nike Air Max 95 Ultra Essential Kaki Blanc Livraison Gratuite,

Det er forresten den 55. gang at U-landskalenderen løber over skærmen.

Del dette indlæg:

Du kan måske også lide

Classic Nike Premier II FG Soccer Cleats Cleats Cleats Sort Orange Firm 0abd83

Snart mere sex på TV

Lyst Nike Washington Nationals Vapor Visor in Rød,

ecozyz Kommentarer lukket til Snart mere sex på TV

Ny DR serie om elitebørn

Nike Virgil Abloh The Ten Collection Book Planet Aviation,

ecozyz Kommentarer lukket til Ny DR serie om elitebørn

Alle mod 1 solgt til Tyskland

Nike Sølv Gratis consegna e reso su Graffitishop,

ecozyz Kommentarer lukket til Alle mod 1 solgt til Tyskland
Home