SortOransje SortOransje SortOransje SortOransje Superstar adidas Barn Grade School Sko 823044

SortOransje SortOransje SortOransje SortOransje Superstar adidas Barn Grade School Sko 823044

DR Ramasjang går juleamok

ecozyz 193 Læsninger

Adidas 3 Sort Fg 17 Hvidsolar Performance Gulcore Ace Sko rIrw6,

Så kan de 3 til 6 årige godt gå i gang med at glæde sig.

52% Off Parley adidas ultra boost uncaged Blåby3057 Pirate Sort,

Noget der forælder også kan.

Næste jul byder nemlig på Ramasjangs helt egen julekalender, der foregår i “børneuniverset Ramajetterne”, der allerede er velkendt blandt de yngste.

Premieren er den 1. december, hvor “Ramajetterne” og “lufthavnens chef”, der spilles af Kristian Gintberg, finder ud af at “julemandens computer er blevet stjålet fra Ramasjang Lufthavn”.

adidas Yung 1 Rød BlåB37615 43einhalb Sneaker Store,2018 Primeknit STLT i Originals Adidas R1 NMD Sporty Sneaker qZwO7,

Og selv om at det ikke kan overraske, er “Julen i fare”, hvorfor den “vilde jagt efter julemandens computer går i gang”. ( der den 1. )

jul1-3.jpgI bedste stil, kommer den kommende nye julekalender “rundt i hele Europa”, i “forsøget på at redde børnenes jul”.

Pelle Møller, der er redaktør siger:

-Ramajetterne er et univers, som har alt det, en god julekalender skal have – det er både sjovt, spændende og meget musikalsk. Og så kan børnene lære noget undervejs, for Ramajetternes lufthavn bringer både børnene ud i verden og verden til dem. Jul betyder meget for Ramasjangs målgruppe, og det er derfor ekstra stort at give dem deres egen julekalender på Ramasjang for første gang ““ noget som har været en drøm for mig længe, slutter han.

Blå Hvide Originals Busenitz Dame Rød Rx Nyeste Adidas Dyp Sko,Adidas Terrex Fast R Mid Gtx Udsalg,Outdoor Sko Dame Grøn Sort Grå,

Skurken, der har en væsentlig rolle i denne produktion, spilles af Elliott Crosset Hove, der i den grad har “fundet den indre skurk frem”, som “julemandens onde lillebror, K. Rampus”.

Og nu hvor det er til de mindste, er hans plan af “forpurre Ramajetternes jul”, som netop “Krampus” er kendt for at ville, mange andre steder rundt om i Europa.

Så kendt at han rent faktisk fejres – næsten lige så meget – som “Sankt Nicholas”, som vi herhjemme kender som “julemanden”.

Boost Originals Zx Flux St Joggesko Adidas J Coral Haze S6wd7v6qgx,

jul2-6.jpgElliott Crosset Hove, forklarer:

-K. Rampus er ond og skøn på samme tid, og han er fuld af fejl, men det er menneskeligt, og det gør rollen fantastisk og spændende for mig. Men det er også med ærefrygt at spille med i en julekalender, for så skal alt virkelig være i orden. Heldigvis er DR”™s julekalendere garant for høj kvalitet, og derfor sagde jeg ja med det samme, da jeg fik rollen tilbudt. Nu glæder jeg mig bare til at være med til at give børn en god oplevelse hver dag i december, slutter skuespilleren.

Ramasjang bliver dog ikke alene om at sende jul i kalenderform.

adidas Originals TENNIS Sneakersy niskie footwear Hvid ash,adidas x Hvid Mountaineering Stan Smith CF Hvid Hvid CG3651,

Børnenes U-landskalender 2017 kommer jo også forbi, i form af en illustreret version af Børnenes U-landskalender, der denne gang har temaet “Ramajetternes jul”.

Martin Nebelong, illustrererer, hvilket – i bedste fald – betyder at de unge både kan se “deres egen” kalender, suppleret op med Børnenes U-landskalender, og de andre kalendere til de lidt ældre børn.

Sorthvit Adidas Ace 16 Purecontrol Rød Fg SzSq6 accountant,

Martin Nebelong, forklarer:

-U-landskalenderen har altid hængt hos os i mit barndomshjem op til jul, og der er derfor noget helt specielt i, at jeg får mulighed for at sætte mit eget præg på illustrationerne. Derudover har jeg en datter på tre år, og jeg glæder mig til at lave en kalender til hende og de andre børn, der skal have den op at hænge i år.

Hvordan det så ender med at gå med Børnenes U-landskalender, ganske som uvisheden om “Ramajetternes Jul” bliver reddet eller ej, finder du ud af engang fra den 1. december.

Adidas Originals InkHvid r1 Sneakers Tech Nmd Dame Joggesko,Adidas Originals Zx Flux Herre Light Grå Sort Sort Hvid Hvid,

Det er forresten den 55. gang at U-landskalenderen løber over skærmen.

Del dette indlæg:

Du kan måske også lide

SortOransje SortOransje SortOransje SortOransje Superstar adidas Barn Grade School Sko 823044

Snart mere sex på TV

SortOrange Herre Crazy Train Adidas Boost qdZtwIO,

ecozyz Kommentarer lukket til Snart mere sex på TV

Ny DR serie om elitebørn

NMD R1 PK japan Boost Adidas bz0221 Hvid Hvid Hvid,

ecozyz Kommentarer lukket til Ny DR serie om elitebørn

Alle mod 1 solgt til Tyskland

Rask Salgs Rabatt Frakt Stikkontakt Adidas Sko Nettbutikk Til Billig,

ecozyz Kommentarer lukket til Alle mod 1 solgt til Tyskland
Home