Nike Air Force 1 Low Premium Tennis Tennis Tennis Pack Sort Hvid Hot Rød,nike cbc153

Nike Air Force 1 Low Premium Tennis Tennis Tennis Pack Sort Hvid Hot Rød,nike cbc153

DR Ramasjang går juleamok

ecozyz 193 Læsninger

Nike Air Huarache Ultra Breathe All Deep Grøn Trainer The biggest,

Så kan de 3 til 6 årige godt gå i gang med at glæde sig.

Den Laveste Prisen 100% Ekte Billige Damer Nike Air Max Thea Print,

Noget der forælder også kan.

Næste jul byder nemlig på Ramasjangs helt egen julekalender, der foregår i “børneuniverset Ramajetterne”, der allerede er velkendt blandt de yngste.

Premieren er den 1. december, hvor “Ramajetterne” og “lufthavnens chef”, der spilles af Kristian Gintberg, finder ud af at “julemandens computer er blevet stjålet fra Ramasjang Lufthavn”.

nike lunarepic low flyknit kvinders lilla grå,Nike Air Max 97 AM1 OG InspiRød Hvid Rød 921826 009 Officiel,

Og selv om at det ikke kan overraske, er “Julen i fare”, hvorfor den “vilde jagt efter julemandens computer går i gang”. ( der den 1. )

jul1-3.jpgI bedste stil, kommer den kommende nye julekalender “rundt i hele Europa”, i “forsøget på at redde børnenes jul”.

Pelle Møller, der er redaktør siger:

-Ramajetterne er et univers, som har alt det, en god julekalender skal have – det er både sjovt, spændende og meget musikalsk. Og så kan børnene lære noget undervejs, for Ramajetternes lufthavn bringer både børnene ud i verden og verden til dem. Jul betyder meget for Ramasjangs målgruppe, og det er derfor ekstra stort at give dem deres egen julekalender på Ramasjang for første gang ““ noget som har været en drøm for mig længe, slutter han.

2013 Nike Free Trainer Sort Refelct Blå Half Off Nike Frees,Drenge Nike Court Borough Mid Sort Next at Westquay Shop Online,

Skurken, der har en væsentlig rolle i denne produktion, spilles af Elliott Crosset Hove, der i den grad har “fundet den indre skurk frem”, som “julemandens onde lillebror, K. Rampus”.

Og nu hvor det er til de mindste, er hans plan af “forpurre Ramajetternes jul”, som netop “Krampus” er kendt for at ville, mange andre steder rundt om i Europa.

Så kendt at han rent faktisk fejres – næsten lige så meget – som “Sankt Nicholas”, som vi herhjemme kender som “julemanden”.

Nike Wmns Air Huarache Run Premium Khaki Sneakers 683818 102,

jul2-6.jpgElliott Crosset Hove, forklarer:

-K. Rampus er ond og skøn på samme tid, og han er fuld af fejl, men det er menneskeligt, og det gør rollen fantastisk og spændende for mig. Men det er også med ærefrygt at spille med i en julekalender, for så skal alt virkelig være i orden. Heldigvis er DR”™s julekalendere garant for høj kvalitet, og derfor sagde jeg ja med det samme, da jeg fik rollen tilbudt. Nu glæder jeg mig bare til at være med til at give børn en god oplevelse hver dag i december, slutter skuespilleren.

Ramasjang bliver dog ikke alene om at sende jul i kalenderform.

Promozioni Dolce Nike Air Max 270 Uomini Donne Nere Osso Chiaro,Air Nike Worn History Sneaker Ii Max Game P2 vfgEEq,

Børnenes U-landskalender 2017 kommer jo også forbi, i form af en illustreret version af Børnenes U-landskalender, der denne gang har temaet “Ramajetternes jul”.

Martin Nebelong, illustrererer, hvilket – i bedste fald – betyder at de unge både kan se “deres egen” kalender, suppleret op med Børnenes U-landskalender, og de andre kalendere til de lidt ældre børn.

Nike Sko Air Mike 270 Poshmark,

Martin Nebelong, forklarer:

-U-landskalenderen har altid hængt hos os i mit barndomshjem op til jul, og der er derfor noget helt specielt i, at jeg får mulighed for at sætte mit eget præg på illustrationerne. Derudover har jeg en datter på tre år, og jeg glæder mig til at lave en kalender til hende og de andre børn, der skal have den op at hænge i år.

Hvordan det så ender med at gå med Børnenes U-landskalender, ganske som uvisheden om “Ramajetternes Jul” bliver reddet eller ej, finder du ud af engang fra den 1. december.

Nike Lunartempo 2 løbsko Herre Cool Grå Hvide Pure Platinum Sort,Nike Air VaporMax Flyknit 2 Dusty Cactus,

Det er forresten den 55. gang at U-landskalenderen løber over skærmen.

Del dette indlæg:

Du kan måske også lide

Nike Air Force 1 Low Premium Tennis Tennis Tennis Pack Sort Hvid Hot Rød,nike cbc153

Snart mere sex på TV

YKQD95 2018 Nuovo Outlet NIKE Sneaker Air Max Invigor Wolf Grå,

ecozyz Kommentarer lukket til Snart mere sex på TV

Ny DR serie om elitebørn

sort nike free dame, billige nike roshe run 3 dame løbesko crimson,

ecozyz Kommentarer lukket til Ny DR serie om elitebørn

Alle mod 1 solgt til Tyskland

Max Gullvarsity Air Metallic It 97 Sneakers Sko Nike Herre ZRSz5wq,

ecozyz Kommentarer lukket til Alle mod 1 solgt til Tyskland
Home