Varmt Nike Air Max 180 Til Salg Dame Sko Sko Sko Hvid Lilla Rød Online 6255cb

Varmt Nike Air Max 180 Til Salg Dame Sko Sko Sko Hvid Lilla Rød Online 6255cb

DR Ramasjang går juleamok

ecozyz 193 Læsninger

nike air max ltd svart hvit sneakers Fottøy Forhandlere o8c740,

Så kan de 3 til 6 årige godt gå i gang med at glæde sig.

Nike Air Zoom Vomero 12 863762 100 Running Men Sko Nike store,

Noget der forælder også kan.

Næste jul byder nemlig på Ramasjangs helt egen julekalender, der foregår i “børneuniverset Ramajetterne”, der allerede er velkendt blandt de yngste.

Premieren er den 1. december, hvor “Ramajetterne” og “lufthavnens chef”, der spilles af Kristian Gintberg, finder ud af at “julemandens computer er blevet stjålet fra Ramasjang Lufthavn”.

Nike Air Huarache Ultra Run SneakerFiles,men air force one low 2016 3 29 054 Man Nike Air force 1 Low Nike,

Og selv om at det ikke kan overraske, er “Julen i fare”, hvorfor den “vilde jagt efter julemandens computer går i gang”. ( der den 1. )

jul1-3.jpgI bedste stil, kommer den kommende nye julekalender “rundt i hele Europa”, i “forsøget på at redde børnenes jul”.

Pelle Møller, der er redaktør siger:

-Ramajetterne er et univers, som har alt det, en god julekalender skal have – det er både sjovt, spændende og meget musikalsk. Og så kan børnene lære noget undervejs, for Ramajetternes lufthavn bringer både børnene ud i verden og verden til dem. Jul betyder meget for Ramasjangs målgruppe, og det er derfor ekstra stort at give dem deres egen julekalender på Ramasjang for første gang ““ noget som har været en drøm for mig længe, slutter han.

Lyst Nike Zoom Pegasus 33 Running Sko in Lyserød,nike cortez ultra moire in Sort 845013 001 men trainers,nike,

Skurken, der har en væsentlig rolle i denne produktion, spilles af Elliott Crosset Hove, der i den grad har “fundet den indre skurk frem”, som “julemandens onde lillebror, K. Rampus”.

Og nu hvor det er til de mindste, er hans plan af “forpurre Ramajetternes jul”, som netop “Krampus” er kendt for at ville, mange andre steder rundt om i Europa.

Så kendt at han rent faktisk fejres – næsten lige så meget – som “Sankt Nicholas”, som vi herhjemme kender som “julemanden”.

OF WHITE X Nike Blazer Mid Sort Clear Noir Clear AA3832 001 Sko,

jul2-6.jpgElliott Crosset Hove, forklarer:

-K. Rampus er ond og skøn på samme tid, og han er fuld af fejl, men det er menneskeligt, og det gør rollen fantastisk og spændende for mig. Men det er også med ærefrygt at spille med i en julekalender, for så skal alt virkelig være i orden. Heldigvis er DR”™s julekalendere garant for høj kvalitet, og derfor sagde jeg ja med det samme, da jeg fik rollen tilbudt. Nu glæder jeg mig bare til at være med til at give børn en god oplevelse hver dag i december, slutter skuespilleren.

Ramasjang bliver dog ikke alene om at sende jul i kalenderform.

nike tn sko, Nike Free VI Mænd Sort Hvid Blå Sko,nike air max,Røduced a buon mercato nike free v4 maschio gituttio 26f4e 1239f,

Børnenes U-landskalender 2017 kommer jo også forbi, i form af en illustreret version af Børnenes U-landskalender, der denne gang har temaet “Ramajetternes jul”.

Martin Nebelong, illustrererer, hvilket – i bedste fald – betyder at de unge både kan se “deres egen” kalender, suppleret op med Børnenes U-landskalender, og de andre kalendere til de lidt ældre børn.

nike lunarglide flyknit steph curry Guld Sko,

Martin Nebelong, forklarer:

-U-landskalenderen har altid hængt hos os i mit barndomshjem op til jul, og der er derfor noget helt specielt i, at jeg får mulighed for at sætte mit eget præg på illustrationerne. Derudover har jeg en datter på tre år, og jeg glæder mig til at lave en kalender til hende og de andre børn, der skal have den op at hænge i år.

Hvordan det så ender med at gå med Børnenes U-landskalender, ganske som uvisheden om “Ramajetternes Jul” bliver reddet eller ej, finder du ud af engang fra den 1. december.

Nike Zoom Fly Flyknit Herren BE,nike air magista, NIKE GYAKUSOU UNDERCOVER LAB NIKELAB FLYVENT,

Det er forresten den 55. gang at U-landskalenderen løber over skærmen.

Del dette indlæg:

Du kan måske også lide

Varmt Nike Air Max 180 Til Salg Dame Sko Sko Sko Hvid Lilla Rød Online 6255cb

Snart mere sex på TV

nike running trainers for flat feet, Nike Performance FULL FLEX,

ecozyz Kommentarer lukket til Snart mere sex på TV

Ny DR serie om elitebørn

Nike Wmns Air Force 1 '07 SE Atmosphere Grå Footshop,

ecozyz Kommentarer lukket til Ny DR serie om elitebørn

Alle mod 1 solgt til Tyskland

Nike Air Max 90 Essential Suede Pack Sort,

ecozyz Kommentarer lukket til Alle mod 1 solgt til Tyskland
Home