adidas Originals x Pharrell Williams Grazia India India India af1de0

adidas Originals x Pharrell Williams Grazia India India India af1de0

DR Ramasjang går juleamok

ecozyz 193 Læsninger

Herre Adidas Copa FG Fodboldstøvler Sites,

Så kan de 3 til 6 årige godt gå i gang med at glæde sig.

adidas Originals 1510308 01 006 Sneakers Stan Smith 1C4yHO0iPLommv,

Noget der forælder også kan.

Næste jul byder nemlig på Ramasjangs helt egen julekalender, der foregår i “børneuniverset Ramajetterne”, der allerede er velkendt blandt de yngste.

Premieren er den 1. december, hvor “Ramajetterne” og “lufthavnens chef”, der spilles af Kristian Gintberg, finder ud af at “julemandens computer er blevet stjålet fra Ramasjang Lufthavn”.

Sko ZX Color Flux Dame Multicolor Adidas Peony Originals hub Adidas,Sorthvite Adidas Billige Sko superstar Originals Herre WWPTnr,

Og selv om at det ikke kan overraske, er “Julen i fare”, hvorfor den “vilde jagt efter julemandens computer går i gang”. ( der den 1. )

jul1-3.jpgI bedste stil, kommer den kommende nye julekalender “rundt i hele Europa”, i “forsøget på at redde børnenes jul”.

Pelle Møller, der er redaktør siger:

-Ramajetterne er et univers, som har alt det, en god julekalender skal have – det er både sjovt, spændende og meget musikalsk. Og så kan børnene lære noget undervejs, for Ramajetternes lufthavn bringer både børnene ud i verden og verden til dem. Jul betyder meget for Ramasjangs målgruppe, og det er derfor ekstra stort at give dem deres egen julekalender på Ramasjang for første gang ““ noget som har været en drøm for mig længe, slutter han.

Nike 96 Ii Xx : adidas superstar tilbud,adidas superstar dame,adidas,Hvidcore Sort Adidas Kvinder Originals Racer Men Sneakers Loop,

Skurken, der har en væsentlig rolle i denne produktion, spilles af Elliott Crosset Hove, der i den grad har “fundet den indre skurk frem”, som “julemandens onde lillebror, K. Rampus”.

Og nu hvor det er til de mindste, er hans plan af “forpurre Ramajetternes jul”, som netop “Krampus” er kendt for at ville, mange andre steder rundt om i Europa.

Så kendt at han rent faktisk fejres – næsten lige så meget – som “Sankt Nicholas”, som vi herhjemme kender som “julemanden”.

Tubular Sortutility Invader løbsko Strap Core Barn Junior Adidas,

jul2-6.jpgElliott Crosset Hove, forklarer:

-K. Rampus er ond og skøn på samme tid, og han er fuld af fejl, men det er menneskeligt, og det gør rollen fantastisk og spændende for mig. Men det er også med ærefrygt at spille med i en julekalender, for så skal alt virkelig være i orden. Heldigvis er DR”™s julekalendere garant for høj kvalitet, og derfor sagde jeg ja med det samme, da jeg fik rollen tilbudt. Nu glæder jeg mig bare til at være med til at give børn en god oplevelse hver dag i december, slutter skuespilleren.

Ramasjang bliver dog ikke alene om at sende jul i kalenderform.

Billig Adidas 60 Sko Barn Salg Superstar Originals V111627nm,Sort Adv Billigste Acerra Originals Dyp Sko Billige Adidas Herre,

Børnenes U-landskalender 2017 kommer jo også forbi, i form af en illustreret version af Børnenes U-landskalender, der denne gang har temaet “Ramajetternes jul”.

Martin Nebelong, illustrererer, hvilket – i bedste fald – betyder at de unge både kan se “deres egen” kalender, suppleret op med Børnenes U-landskalender, og de andre kalendere til de lidt ældre børn.

Bristol adidas adicolor superstar ii y5 monogram 562905,adidas nmd,

Martin Nebelong, forklarer:

-U-landskalenderen har altid hængt hos os i mit barndomshjem op til jul, og der er derfor noget helt specielt i, at jeg får mulighed for at sætte mit eget præg på illustrationerne. Derudover har jeg en datter på tre år, og jeg glæder mig til at lave en kalender til hende og de andre børn, der skal have den op at hænge i år.

Hvordan det så ender med at gå med Børnenes U-landskalender, ganske som uvisheden om “Ramajetternes Jul” bliver reddet eller ej, finder du ud af engang fra den 1. december.

Originals By Williams Sko Pharrell Mænd Adidas X Z1qgwxP,Hvid Adidas Superstar 2 Herre Sølv Originals Billige Dame Bling Sko,

Det er forresten den 55. gang at U-landskalenderen løber over skærmen.

Del dette indlæg:

Du kan måske også lide

adidas Originals x Pharrell Williams Grazia India India India af1de0

Snart mere sex på TV

Adidas Ultra Boost Uncaged Ltd 'core Sort Solid Grå' softwaretutor,

ecozyz Kommentarer lukket til Snart mere sex på TV

Ny DR serie om elitebørn

adidas originals nmd r1 Lyserød, adidas Performance ALPHABOUNCE HPC,

ecozyz Kommentarer lukket til Ny DR serie om elitebørn

Alle mod 1 solgt til Tyskland

Sort Adidas Superstar Gazelle Sneakers Velcro Originals g1Uq04f,

ecozyz Kommentarer lukket til Alle mod 1 solgt til Tyskland
Home